A SVIAG Kft a tulajdonos egyéni vállalkozásából tovább fejlesztett, 2001-ben alakult épületgépészeti kivitelezéssel és tervezéssel foglalkozó családi tulajdonban lévő társas vállalkozás.

Tevékenységi körünk az igényesebb családi házak épületgépészeti gépészeti tervezésétől és kivitelezésétől a több ezer négyzetméteres iroda területek, ipari létesítmények teljes körű gépészeti szerelési munkáinak elvégzését magában foglalja.

Az épületgépészeten belül elsősorban belső víz-csatorna-, hűtés-, fűtés-, klíma (VRV és VRF rendszerek) és szellőzőrendszerek kiépítésével foglalkozunk. A fenti tevékenységek megvalósulása érdekében állandó, megbízható alvállalkozókkal dolgozunk együtt.

Saját tulajdonú, korszerű gépparkunkat is ennek megfelelően alakítottuk ki és fejlesztjük folyamatosan.

A vállalkozásunk stabil anyagi háttérrel rendelkezik, konzervatív pénzügyi politikánknak köszönhetően az elvállalt munkáinkat hitel igénybevétele nélkül valósítjuk meg.

A cég saját tulajdonú telephelye, Kecskeméten található, ahol 1 fő mérnök, 2 fő technikus dolgozik és a fizikai munkát végző kollégáink is innen indulnak napi munkáik elvégzésére.